ALCADENT este reprezentat de un grup de firme – laboratoare dentare axate pe executarea lucrărilor dentare la un nivel calitativ superior, atât prin utilizarea de materiale de top, agreat de standardele germane, cât și prin exploatarea sistemelor digitale, pentru realizarea de lucrări dentare prin care se minimizează probabilitatea de eroare umană.
 • ALCADENT este în măsură să preia comenzi în vederea realizării oricărui tip de lucrări dentare, indiferent de complexitatea și diversitatea acestora.
  Scopul nostru nu este de a substitui integral relațiile existente între medicii stomatologi și tehnicienii dentari cu care deja colaborează, ci de a oferi medicilor stomatologi alternative la acele lucrări dentare care depășesc nivelul lucrărilor uzuale (lucrari dentare din  zirconiu, lucrări pe PEEK, lucrări pe implant, lucrări scheletate si telescoape, etc.). Spectrul lucrarilor care le oferim sunt:

  • lucrări de restaurare dentară, fixe sau mobile, simple sau pe implanturi, cu sau fără sisteme de ancorare
  • lucrări de estetică dentară de toate tipurile;
  • simulare estetica prin programul Alcadent Smilefy design
  • ghiduri de preparare a dintilor;
  • aparate ortodontice invizibile ORTHO CAPS, de corectare a danturii;
  • gutiere de albire și gutiere de bruxism;
  • ghiduri chirurgicale pentru implant DIO;

  Toate materialele utilizate sunt biocompatibile, de ultimă generație care corespund standardelor europene.  Pentru lucrările mobile utilizăm sisteme de ancorare de performanță, amintind aici cele pe locatori (magneți), culise (inclusiv din zirconiu), croșete (inclusiv fizionomice), TK1, SITEC SNAP, MK1 etc.

   

Începând cu anul 2016, am deschis un nou punct de lucru în București, axat integral pe tehnologie digitală, începând de la scanarea intraorală a situatiei existente in gura pacientului pana la cea a mușcăturii acestuia, continuând cu designul realizat în CAD, printarea 3D sau frezarea lucrărilor în sistem computerizat (CAM).

Pentru a veni în sprijinul medicilor, începând cu anul 2017 oferim un sistem performant de implanturi DIO – Korea de Sud, recunoscut la nivel mondial atât prin fiabilitatea acestora, cât mai ales pentru sistemul de navigare DIO NAVY si realizarea ghidului chirurgical.

Standardele germane și tehnologia de ultimă oră implementate în fluxul de producție (începând cu scanerul intraoral 3SHAPE, continuând cu sistemul CAD-CAM, cu sistemul SPECTRO-SHADE, destinat stabilirii precise a culorii dinților, precum si softul dedicat ALCADENT SMILE FY DESIGN), combinate cu experiența dobândită de personalul nostru pe parcursul mai multor stagii de specializare, oferă medicilor colaboratori garanția unor lucrări de calitate, prin minimizarea posibilităților de eroare umană manufacturieră, astfel încât împreună, să oferim servicii de înaltă calitate pacienților!