Dobos George – Medic stomatolog

O experiență foarte bună: promptitudine, profesionalism și respect față de pacient.”

Sipos Lucian – Medic stomatolog specializat in implantologie

Am fost plăcut surprins de promptitudinea si profesionalismul gasite la ALCADENT. Am toata consideratia pt acest laborator.  Felicitări pentru tot personalul!”

Dr. Marta Șerban – medic implantolog
Medic Stomatolog

Apreciez colaborarea cu ALCADENT atat pentru promptitudine si diveristate, dar mai ales ca inteleg ca nevoile medicului sunt de fapt nevoile pacientului. Au competente deosebite si vin in sprijinul medicilor cu alternative de ultima generatie, avand posibilitatea sa alegi cel mai optim plan de tratament.

Dr. Slăvescu Dragoș – chirurg maxilo-facial si implantolog de renume mondial
Medic stomatolog

În colaborarea cu ALCADENT simt ca împreuna putem aduce un plus de valoare stomatologiei din Romania; prin experienta demonstrata de-a lungul timpului, prin diversitatea si complexitatea produselor executate, dar mai ales prin dorinta de a fi permanent in pas cu tehnologizarea, simt ca putem impreuna sa oferim servicii de calitate pacientilor.

Pojoca Sorin – medic stomatolog

Am gasit in ALCADENT colaboratorul care intelege cel mai bine nevoia de a realiza lucrarile dentare de calitate si care are in acelasi timp capabilitatea de a oferi alternative pentru lucrari complexe, functie de planul de tratament personalizat al fiecarui pacient.