Componenta:
  • 1 gutiera invizibila de corectare a danturii
  • 1 model printat
Descriere:

Gutierele de corectare a danturii reprezinta o solutie practica, invizibila de tratament ortodontic, venind in sprijinul pacientilor care au o viata activa in societate si care doresc sa-si corecteze dantura fara a le fi afectata imaginea publica prin utilizarea  sistemelor clasice ortodontice .

Gutierele transparente ORTHO CAPS vor reda increderea de sine a pacientilor si dorinta de a zambi chiar de la inceput. Ele vor corecta vizibil pozitia dintilor zi de zi, chiar in timp ce dorm. Gutierele transparente ORTHO CAPS, purtate în timpul zilei, raman aproape invizibile pe toata durata tratamentului.

Realizarea acestor gutiere transparente se face computerizat, personalizat pentru fiecare pacient in parte, dupa o amanuntita examinare a informatiilor obtinute atat in momentul examenul clinic, cat si a diferitelor examene complementare (radiografii digitale, studiii de model) efectuate dupa caz, de catre medicul specialist ortodont.

Presiunile usoare exercitate sunt perfect echilibrate cu gutierele invizibile si asigura corectarea ortodontica fără durere pe tot parcursul zilei. Noaptea, gutierele invizibile continua tratamentul determinand o corectare eficienta pe tot parcursul somnului.

Din acest motiv, ele sunt perfect potrivite pentru tratamentul ortodontic pentru adulti si copii.

Aceste gutiere transparente pot fi indepartate in orice moment si sunt fabricate din materiale sintetice flexibile care asigura un confort de neegalat si comoditate in utilizarea de zi cu zi.